Кабачки по-грецьки - Image

Кабачки по-грецьки

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Тільки скажіть, яка дивовижна знахідка кабачки для столу будь-якої господині. Вони можуть бути основою як для головної страви, так і стати справжнім делікатесом на званій вечері. Звичайно, наші кабачки по-грецькі є саме такими. Подивіться лишень скільки смачних овочів можуть вдало поєднатись з цим чудом природи. Тут і наповнений сонячним промінням болгарський перець, та стиглий, м’ясистий помідор, і водночас соковита, запашна цибулька, та цей надзвичайно лікувальний, зелений щавель. Як можна втриматись від такого вибухового заряду енергії та поживної цінності?! А ніяк! І не потрібно! Поєднуйте, експерементуйте та готуйте з любов'ю для себе та своїх близьких!

Ingredients

Кабачки

2 шт.

Борошно

2 ст. л.

Олія рослинна

1 ст. л.

Щавель

100 г

Зелена цибуля

100 г

Перець болгарський

1 шт.

Помідори

1 шт.

Цукор

1 ч. л.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Щавель ретельно вимити і крупно нарізати.

02

Цибулю, перець і помідор вимити й нарізати невеликими шматочками.

03

Розігріти в сковороді олію, обсмажити перець і цибулю. Додати щавель, помідор, цукор і сіль. Тушкувати під кришкою 15 хв.

04

Кабачки вимити, нарізати кружальцями, обваляти в борошні і обсмажити в олії, по 1 хв. з кожного боку.

05

Додати тушковані овочі, перемішати і готувати ще 5 хв.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Кабачки по-грецьки – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua