Брюссельська капуста з цибулею і беконом - Image

Брюссельська капуста з цибулею і беконом

Number of servings: 10Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ми можемо тільки вас похвалити за те, що ви в якості вечері вибрали саме брюссельську капусту з цибулею і беконом. Зараз різноманітність страв з брюссельської капусти просто вражає. Адже, це і не дарма. Тому що брюссельська капуста цінується своїм багатим вмістом вітамінів, мікроелементів і мінеральних речовин. До того ж, порція брюссельської капусти містить дуже мало калорій. Дана страва здивує вас своїм легким, витонченим смаком. І прекрасно зійде вам за вечерю. Тут гармонійно поєднуються всі інгредієнти. Завдяки вмісту бекону у страві, воно набуває особливого м'ясного відтінку. Чебрець і чорний перець додадуть страві прянощів. А лимон чудово освіжить страву.

Ingredients for the recipe

Hortex Frozen Cabbage Brussels 450g
132.10 - 144.00

Hortex Frozen Cabbage Brussels 450g

450 g

Ingredients

Hortex Frozen Cabbage Brussels 450g

500 г.

Chilled Bacon

150 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ст. л.

Onion

1 шт.

Thyme, pc

4 гілочки

Salt Egypt

1 ч. л.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

2 ч. л.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Капусту варити 5 хвилин. Бекон порізати на шматочки, підсмажити на сковорідці.

02

У сотейник влити оливкову олію, додати дрібно нарізану цибулю, готувати до м'якості. Посолити, поперчити, додати гілочки чебрецю.

03

Додати брюссельську капусту, тушкувати 3 хвилини. Прибрати з сотейника гілочки чебрецю, додати підсмажений бекон, лимонний сік, все добре перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Airy charlotte

Airy charlotte

8

1 h