
Заварний крем
Так-так, всі ми знаємо і пам'ятаємо смак заварного крему. Напевно, найчастіше цей смак асоціюється з тортом "Наполеон". Мабуть майже кожна мама хоч раз пекла його на якесь свято або ж навіть просто так. І можливо майже кожен вже не раз пробував варити заварний крем сам. Але ж немає нічого краще, ніж ще раз нагадати те, що, здавалося б, і так відомо. Витративши всього 15 хвилин свого часу на приготування крему - і хороший десерт вже майже готовий! Адже його можна використовувати не тільки як крем до певного торту . Ним можна мазати різні коржі, або навіть печиво. Досить чергувати шари: печиво і крем. Коли печиво просочиться, воно буде м'яким, а смак - непередаваним.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
500 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
4 шт.
7 Flour 1kg
50 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 ч. л.
Preparation steps
01
Молоко потрібно закип'ятити.
02
Жовтки розтерти із цукром, додати ванільний цукор і борошно. Добре перемішати.
03
У жовтки влити гаряче молоко і перемішати.
04
Поставити масу на вогонь і варити до загустіння.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)