Манго в імбирно-м'ятному сиропі - Image

Манго в імбирно-м'ятному сиропі

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Dinner

Вашій увазі оригінальний варіант десерту родом з далекого В'єтнаму, який не тільки здивує Ваших гостей, а й уб'є їх наповал. А все тому, що в ньому настільки незвичайне на перший погляд, проте гармонійне і вдале поєднання екзотичного манго і ароматного солодкого сиропу з пекучого імбиру і освіжаючої м'яти. «Азіатське яблуко» (так називають тропічний плід індійського манго) має ніжну волокнисту структуру і солодкий смак, що ідеально підходить для його витримки в імбирно-м'ятному сиропі. Прикрасьте готовий десерт залишившимися гілочками свіжої м'яти. Простий в приготуванні, яскравий десерт не залишиться непоміченим на Вашому святковому солодкому столі.

Ingredients for the recipe

Akvulya Still Water 2l
11.50 - 25.50

Akvulya Still Water 2l

2 l

Ingredients

Akvulya Still Water 2l

200 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

60 г.

Fresh Mint Bundle 50g

40 г.

Big Mango, pc

400 г.

Preparation steps

01

Імбир помити і нарізати пластинками. У невелику каструлю вилити воду, додати цукор і імбир. Варити суміш на вогні близько 7 хвилин. М'яту помити, додати в сироп, вимкнути вогонь і залишити на 5 хвилин.

02

Процідити сироп через сито. Манго помити, очистити і нарізати часточками. Викласти фрукти в креманки, залити сиропом і поставити в холодильник. Залишити охолоджуватися на 45 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min