
Гарячий лимонний пудинг з яблучним соусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
125 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
185 г.
Kyivkhlib Kiev Rusks 260g
125 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
2 шт.
Dobryk Baking Powder
3 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
1 шт.
Preparation steps
01
Масло має настоятися при кімнатній температурі, щоб бути досить м'яким. Змішати в мисці вершкове масло і цукор.
02
Збити окремо яєчні жовтки. Додати жовтки в суміш цукру та масла. Додати також сюди свіжі білі сухарі. Зняти цедру, вичавити лимонний сік, додати цедру із соком в загальну суміш. Всипати розпушувач.
03
Змастити посуд маслом, вилити суміш у неї, варити на водяній бані протягом 40 хвилин. Збити в мисці яєчні білки, вмішати 60 г. цукру, додати в суміш нарізане маленькими кубиками яблуко, перемішати.
04
При подачі вилити на тарілку яблучний соус, зверху викласти пудинг. При бажанні соус можна подати окремо.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)