
Шоколадний пудинг з чарівним соусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
60 г.
7 Flour 1kg
90 г.
Spice Cinnamon Ground
1 ст. л.
Aromiks Cocoa Powder 100g
5 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
400 мл.
Preparation steps
01
Розігріти духовку на 180°C. Змастити форму вершковим маслом.
02
Просіяти борошно, корицю і 1 ст. л. какао. Все перемішати.
03
В іншу ємність покласти масло, 100 г. цукру, 2/3 чашки молока. Нагріти, але не варити, щоб масло і цукор розчинилися. Перемішати.
04
Додати просіяну борошняну суміш і розмішати до однорідності.
05
Вилити масу у форму об'ємом 1,5 літра (можна у кілька формочок).
06
Перемішати цукор, що залишився і 4 ст. л какао. Просіяти суміш на підготовлену масу.
07
Вилити зверху молоко, що лишилось. Випікати 50 хвилин (або більше, до готовності).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)