
Банани з трьома соусами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Walnut
4 ст. л.
SantaVita Dried Bananas 100g
8 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
300 г.
Akvulya Still Water 2l
6 ст. л.
Banka Spetsiy Orange Zest 90g
3 смужки
Homemade Butter
5,5 ст. л.
Biscuit Chocolate Оld Collection Bitter With Crushed Nuts Chocolate 69% 100g
250 г.
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Aro Powdered Sugar 250g
1 ст. л.
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
250 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
0,5 ч. л.
Preparation steps
01
Приготувати соус тоффі. У сотейник покласти цукор, апельсинову цедру і 2 ст. л. води. Варити, помішуючи, на повільному вогні до отримання карамелі золотистого кольору. Додати вершкове масло (2,5 ст. л.), 4 ст. л. води і нагрівати 1-2 хв., після чого зняти з вогню і видалити апельсинову цедру.
02
Приготувати шоколадний соус. Шоколад розламати на невеликі шматочки, скласти у вогнетривку миску і поставити на водяну баню. Додати вершкове масло (3 ст. л.) і готувати на невеликому вогні до отримання однорідної маси. Додати мед, розмішати, зняти з вогню і дати охолонути.
03
Приготувати ванільний соус. В окремий посуд влити вершки, покласти цукрову пудру і збити в густу піну. Додати маскарпоне і ванільний цукор, ретельно перемішати.
04
Горіхи посікти ножем у велику крихту.
05
Банани очистити, розрізати уздовж навпіл, розкласти на персональних сервірувальних тарілках. Помазати ванільним кремом, полити шоколадним соусом і соусом тоффі. Посипати горіхами і подати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)