
Яблучні пончики
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
500 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Salt Egypt
0,25 ч. л.
Zarog Kefir 2.5% 870g
200 мл.
Akvulya Still Water 2l
0,75 стакана
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Johnprince Apple 70+
4 шт.
Eco Ground Cinnamon
0,5 ч. л.
Aro Powdered Sugar 250g
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Просіяти в глибокий посуд борошно, цукор, розпушувач і сіль.
02
Окремо змішати кефір, воду, яйце і ванільну есенцію.
03
Змішати отримані 2 суміші, трохи перемішати, залишаючи нерозмішаними грудочки.
04
Яблука очистити від шкірки, вирізати середину і нарізати на пластинки, товщиною 5 мм. Розігріти рослинну олію в глибокому посуді. Вмочити кожну пластинку яблука в тісто і обсмажити близько 1 хвилини з кожного боку.
05
Викласти готові пончики на паперовий рушник, щоб стекла зайва олія.
06
Змішати корицю з цукровою пудрою, і посипати цією сумішшю кожен пончик.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)