Цибуля тушкована по-грецьки - Image

Цибуля тушкована по-грецьки

Number of servings: 6Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Не сумнівайтеся, тушкування цибулі – один з найкращих і вдалих способів приготування цієї овочевої культури. У грецькій кухні, що становить основу середземноморської, тушкована ріпчаста цибуля набуває несподівані смакові відтінки, які, безсумнівно, припадуть Вам до душі. Даний рецепт вважається одним з небагатьох, де цибуля виступає в якості головного інгредієнта страви і виходить чудовою на смак. Усього кілька складових, таких як біле сухе вино, томатний сік і мед – і через півгодини на Вашому столі готова вечеря з солодкої, ніжної цибулі. Цей швидкий і смачний гарнір можна подавати до макаронів, м'яса, птиці, риби. Смачного.

Ingredients for the recipe

Packed Onion from 3kg
26.10 - 44.50

Packed Onion from 3kg

per 1 kg

Ingredients

Packed Onion from 3kg

1 кг

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

50 мл

Litniy Med Honey 750g

50 г

Kuhne Walnuss & Essig 250ml

20 мл

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

20 мл

Nash sik Tomato juice 950ml

120 мл

Celery Stalk

2 шт

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Цибулю почистити і нарізати на чвертинки.

02

У великій сковороді розігріти олію, додати цибулю і смажити приблизно 5 хвилин.

03

Залити медом і обсмажити ще 1 хвилину.

04

Залити оцтом і вином (можна без вина), добре перемішуючи.

05

Селеру нарізати скибочками, додати до цибулі, перемішати.

06

Все залити томатним соком (або ложку пасти розвести у половині склянки води) і перемішати. Довести до кипіння і варити, поки не стане густуватим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min