
Персиковий пиріг
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
300 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
5 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
50 мл.
Dobryk Baking Powder
2 ч. л.
7 Flour 1kg
250 г.
Peach
800 г.
Preparation steps
01
Попередньо вийняти консервований персик, щоб сироп повністю відокремився. Якщо потрібно - порізати персик на маленькі шматочки.
02
Далі потрібно приступити до приготування тіста.
03
В першу чергу необхідно масло, яке має бути кімнатної температури, розтерти з цукром (можна використовувати міксер). Для ароматного запаху в масло можна додати ванільний цукор.
04
Далі в тісто потрібно додати яйця і акуратно влити молоко, продовжуючи помішувати.
05
Потім потрібно окремо перемішати борошно і розпушувач. Цю суміш додати в тісто.
06
Тісто має вийти не дуже густим і за консистенцією нагадувати густу сметану.
07
Далі потрібно підготувати форму, для цього деко потрібно застелити пергаментом і змастити його (пергамент) вершковим маслом.
08
На форму вилити тісто і красивим візерунком викласти персики.
09
Випікати в попередньо розігрітій духовці 20 хвилин при температурі 180° С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)