
Млинцевий торт по-рязанськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Boiled Beef Tongue
500 г.
Cabbage
100 г.
Pancakes
10 шт.
Carrots
1 шт.
Onion
1 шт.
Poltavochka Iriska Boiled Condensed With Vegetable Fat And Sugar Product 8.5% 370g
5 ст. л.
Homemade Butter
50 г.
KhMZ Sour Cream 20%
250 г.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
2 г.
Dill 70g
20 г.
Ovostar Food Boiled Peeled Chicken Eggs in Brine 2.44kg 50pcs
5 шт.
Preparation steps
01
Відварну яловичину пропустити через м'ясорубку. Цибулю і моркву почистити. Цибулю - дрібно нарізати, моркву - натерти на дрібній тертці. Капусту нашаткувати.
02
Цибулю пассирувати, додати натерту морквину. Обсмажити все разом. Додати капусту. Обсмажити ще небагато. Дати охолонути до кімнатної температури.
03
З'єднати овочі, варені яйця, очищені і натерті на дрібній тертці, відварений рис. Додати 150 г. сметани, сіль, прянощі. Перемішати.
04
Форму для випічки змастити вершковим маслом. Викласти перший млинець, нанести шар начинки. Продовжувати поки не закінчаться млинці і начинка. Верх змастити сметаною, що залишилася.
05
Поставити в духовку, встановити температуру в 170°C. Запікати 20 хв.
06
Посипати подрібненим кропом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)