Яблучні кекси з курагою - Image

Яблучні кекси з курагою

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Якщо Ви любите дивувати солодкими кулінарними шедеврами рідних і близьких – приготуйте ось ці чудові яблучні кекси з курагою. Ця чудова випічка і корисна, і дієтична, і пісна одночасно, а тому ідеально підійде для дитячого харчування і тих господинь, які бажають спекти смачненькі солодощі, забувши про яйця і калорійне вершкове масло. Саме завдяки додаванню тертих яблук в тісто кексики стають дуже ароматними. Кращий сорт – звичайно ж, антонівка, відома своєю пружною структурою і приємною кислинкою, яка ідеально поєднується із солодкою курагою. Якщо Ви – молода матуся, і у Вас є зайва баночка яблучного пюре, процес приготування стане взагалі елементарним.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

200 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

100 г.

Dobryk Baking Powder

7 г.

Eco Ground Cinnamon

5 г.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

300 г.

Uzbek Dried Apricots

60 г.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

30 мл.

Preparation steps

01

Курагу промити, залити окропом на 10 хвилин, а потім дрібно нарізати. Просіяне борошно з розпушувачем, цукор, корицю і курагу змішати. Яблука помити, видалити серцевини, очистити, дрібно натерти.

02

До борошняної суміші додати яблука і рослинну олію. Довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 200°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min