
Мигдальна заправка
Цю страву можна назвати і заправкою, і соусом, і закускою. Її дійсно можна використовувати по-різному: заправляти інші страви, намазувати на хліб, додавати за смаком до різних страв як соус. І при цьому мигдальна заправка готується легко і швидко і є пісною стравою. Треба відзначити, що мигдаль в порівнянні з іншими видами горіхів має самі корисні властивості для здоров'я. Корисні властивості саме у солодких сортів мигдалю. Маючи, без перебільшення, унікальний цілющий склад, цей чудовий продукт здійснює позитивний вплив при багатьох захворюваннях, будучи при цьому і надійним профілактичним засобом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
150 мл.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
30 мл.
Almond
150 г.
Garlic
1 шт.
Cykoria S.A Dried Parsley Spice 10g
2 ч. л.
Deco Dried Dill 6g
0,5 ч. л.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
за смаком
Preparation steps
01
Мигдаль необхідно замочити на ніч у воді. Після чого, покласти в чашу блендера, влити воду і лимонний сік, перемішати і подрібнити до однорідної маси.
02
Додати в чашу блендера до суміші мигдалю подрібнені петрушку, кріп і за смаком морську сіль.
03
Збити блендером загальну суміш. Після, перекласти в ємність, зверху накрити кришкою, остудити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)