
Салат з фенхеля і морського коктейлю
Ingredients for the recipe
Ingredients
Fennel
2 шт.
Red Onion
1 шт.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
1 шт.
Garlic
2 шт.
Dill 70g
20 г.
Parsley 70g
20 г.
Cilantro 70g
20 г.
Red Chili Pepper
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Spicy Mussels
200 г.
Shrimps 90/120
8 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Подрібнити фенхель. Червону цибулю також нарізати дуже дрібно. У мисці змішати фенхель, цибулю, цедру і сік 1 лимона, додати подрібнений часник, посічену петрушку і кріп, нарізаний тонко перець чилі, влити оливкову олію. Перемішати всі інгредієнти в мисці.
02
Поставити сковороду на вогонь, налити в неї трохи оливкової олії, розігріти, обсмажити очищені креветки, через 2 хвилини додати в сковороду мідії без ракушок, смажити ще 1 хвилину.
03
Додати в миску морську суміш зі сковороди, посипати січеною кінзою, додати за смаком сіль і перець.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)