
Салат із печеним часником
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
3 шт.
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
1 шт.
Pickled Cucumbers
1 шт.
Garlic
1 головка
J.Hofstatter Schiava Dry Red Wine 0.75l
50 мл.
Walnut
2 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
0,5 пучка
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Preparation steps
01
Картоплю помити щіткою і варити в киплячій підсоленій воді 15 хвилин.
02
Духовку попередньо розігріти до 180°C. Часник очистити від верхнього лушпиння, укласти в формочку, засипати цукром і залити вином. Запекти в духовці 15 хвилин.
03
Порізати перець і огірок кубиками. Картоплю очистити, остудити і також порізати.
04
Викласти все в салатник, додати квасолю без рідини. Часник остудити, очистити і залишити часточками. Листя салату порвати. Все додати в салат.
05
Для заправки змішати в блендері горіхи із зеленню, додати сіль, перець, лимонний сік і оливкову олію. Залити заправкою салат і перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)