
Салат з кукурудзи, фети і помідорів чері
Вашій увазі вдало модифікована версія усіма відомого і улюбленого грецького салату за класичною рецептурою. Що незвичайного в новоспеченому салатику? Традиційні для цієї страви кисленькі оливки і солонуваті маслини замінюємо солодкою консервованою кукурудзою. Вона чудово поєднується з будь-якими інгредієнтами, оскільки характеризується відмінними смаковими якостями і пружньою, соковитою структурою. Доповнити смакову палітру салату ми вирішили за допомогою гілочки свіжого базиліка. Тонкий пряний смак цієї запашної зелені надає салату нотку пікантності. Ну і на завершення – в традиційну заправку з оливкової олії додамо бальзамічний оцет. Такий ароматний салат зведе з розуму всіх гостей.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
200 г.
Cherry Mix Tomatoes 300g
400 г.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
150 г.
Green Basil, pc
40 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
20 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
З кукурудзи злити рідину. Базилік помити, просушити, подрібнити.
02
Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Сир фета розкришити або нарізати кубиками.
03
Змішати оливкову олію і оцет. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores