
Пікантний морквяний салат
Коли вдома не виявилося свіжих овочів, а який-небудь легкий салатик все ж хочеться приготувати, Вас виручить морква. На перший погляд найпростіший, практично однокомпонентний салат дивовижно перетворився за рахунок грамотного додавання ароматної прянощі кмину, що збуджує апетит, кисленького оцту і гострого часничку. Смак новоствореного морквяного салату дійсно пікантний і яскравий, а цей насичений аромат – не передати словами. Слинки вже потекли? А найголовніше – така страва не тільки смачна, але і корисна, соковита, свіжа. Салат відмінно підійде в якості закуски до відварної картоплі, м'ясної або рибної страви. Зберігатися він може близько двох діб в холодильнику.
Ingredients
Морква
450 г.
Оцет
20 мл.
Сіль
за смаком
Кмин
10 г.
Цибуля ріпчаста
80 г.
Олія рослинна
20 мл.
Часник
20 г.
Preparation steps
01
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. На сухій сковороді обсмажити кмин. Потім додати олію і цибулю. Обсмажити її до золотистого кольору.
02
Моркву помити, очистити, натерти на крупній тертці. Окремо обсмажити на олії моркву. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оцет і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores