
Заливне з лосося
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Salmon Piece
500 г.
Dobryk Gelatin 15g
за смаком
Carrots
0,5 шт.
Preparation steps
01
Поставити каструлю із водою на вогонь, посолити, довести до кипіння. Покласти у воду нарізане на невеликі шматки філе риби зі шкірою. Відварити до готовності.
02
Остудити рибу не виймаючи з бульйону, після чого витягнути, зняти шкіру, перекласти філе на тарілку.
03
Відварити моркву окремо. Після, остудити, нарізати не надто тонкою соломкою. Додати моркву до риби.
04
У холодну кип'ячену воду додати желатин, замочити на час. Вмішати желатин в ще теплий бульйон, поставити на вогонь, довести до кипіння. Потім процідити суміш бульйону і желатину.
05
Отриманим желе залити рибу із морквою у формі, прибрати на кілька годин в холодильник до повного застигання.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)