
Віденські котлети з курячого філе
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
400 г.
Eurogroup Chicken Eggs 10pc
1 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
100 г.
Dr. Oetker Potato Starch 75g
2 ст. л.
Garlic
1 зуб.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
5 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Vigor Selected Spices Khmeli Suneli Seasoning Blend 50g
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе порізати на дрібні кубики. Зубчик часнику натерти на дрібній тертці.
02
Скласти в миску всі інгредієнти фаршу: куряче філе, майонез, крохмаль, яйце, часник, спеції і рівномірно перемішати. Посолити за смаком, закрити кришкою і прибирати в холодильник на 2 години.
03
На сковороду з розігрітим маслом викладати ложкою фарш і зформувати котлети, обсмажувати їх з двох боків до золотистої скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)