
Селера з сиром
Ця незвичайна закуска європейської кухні здивує Вас своєю простотою. Стебла селери дуже корисні і ароматні. В них міститься велика кількість всіх життєво важливих вітамінів і мінералів. Солонуватий смак дозволяє додавати в блюдо мінімум солі. А низька калорійність овоча робить цю запіканку справжньою знахідкою для людей, що прагнуть до схуднення. Запікаючись, сир обволікає селеру і віддає їй свій насичений, вершковий аромат. Спробуйте урізноманітнити страву і посипати селеру декількома, абсолютно різними за смаком і консистенцією, видами сиру.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salt Egypt
за смаком
Grana Padano 32% cheese
2,5 ст. л.
Homemade Butter
4 ст. л.
Celery Root
4 шт.
Preparation steps
01
Вирізати стебла у селери в 15 см. від серцевини. Вирізати зовнішнє листя. Ретельно промити. Довести до кипіння підсолену воду в каструлі, висипати підготовану селеру, варити протягом 1 години.
02
Витягнути з каструлі, висушити від зайвої рідини. Перекласти у форму для випікання, посипати зверху тертим сиром.
03
Випікати в попередньо розігрітій до 180ºС духовці протягом 15 хвилин. Сир повинен стати золотистого кольору. Подавати відразу ж.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)