Справжня піца - Image

Справжня піца

Number of servings: 4Cooking time: 2 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Рецепт цієї піци - справжній конкурент піці з кафе. Якщо ви хочете насолоджуватися домашньою, свіжою і смачною піцою хоч щодня, при цьому бути впевненими, що вона дійсно натуральна і корисна, тоді вам слід запам'ятати цей рецепт. Ми пропонуємо вам не просто викласти весь вміст холодильника на куплене в магазині тісто. Ми пропонуємо повний рецепт піци. Дріжджове тісто в цьому випадку готується досить швидко, а начинку ви можете замінити або доповнити її тими інгредієнтами, які любите найбільше. Влаштуйте у себе вдома вечір італійської кухні і насолоджуйтеся смачною піцою, яку тільки що дістали з духовки.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
18.30

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

300 г.

Salt Egypt

за смаком

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g

7 г.

Akvulya Still Water 2l

100 мл.

Barilla Arrabiata Sauce 400g

200 мл.

Auchan Oregano 20g

за смаком

Mozzarella Cheese Lel 45%

125 г.

Homemade Butter

за смаком

Schietse Salami Sausage

за смаком

Preparation steps

01

Спочатку потрібно розвести дріжджі в невеликій кількості води, та перемішати борошно з сіллю. Влити дріжджі в борошно і поступово додавати воду. Тісто місити близько 10 хвилин. Потім надати тісту форму кулі та залишити підходити в теплому місці на 2 години.

02

Вистелити деко папером для випічки, коли тісто добре підніметься. Далі підлити трохи оливкової олії і руками розмазати її по паперу. Потім рівномірно розкласти тісто по деко. Зверху на тісто налити томатний соус.

03

Потім додати начинку з салямі, зверху посипати все кубиками моцарели, парою щіпок орeганo і скропити парою столових ложок оливкової олії. Готувати протягом 12 хвилин у попередньо розігрітій до 250ᵒC духовці.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min