Пивний чилі - Image

Пивний чилі

Number of servings: 12Cooking time: 3 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

«Чилі» - це страва мексиканської та техаської кухні, яке в буквальному розумінні означає «чилі з м'ясом». Основними інгредієнтами цієї страви є м'ясо, перець «чилі» (халапеньйо) і темне пиво. Існує велика кількість варіантів даного рецепта, так як кожен кухар готує чилі на свій лад, експериментуючи зі спеціями. Після того, як чилі готово, зніміть його з вогню, розкладіть по порційних чашам і подавайте з гарніром за смаком.

Ingredients

Яловичина

1,5 кг.

Оливкова олія

1 ст. л.

Часник

4 часточки

Гострий перець халапеньо

3 шт.

Солодкий перець

1 шт.

Кмин

1 ст. л.

Орегано

1 ст. л.

Чилі мелений

4 ст. л.

Паприка

1 ст. л.

Чебрець

1 ст. л.

Темне пиво

500 мл.

Помідори консервовані

400 г.

Томатна паста

4 ст. л.

Квасоля консервована

425 г.

Сметана

за смаком

Сир твердий

за смаком

Preparation steps

01

На сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити до коричневого кольору яловичину кубиками.

02

Потім обсмажити цибулю, часник і гострий перець халапеньо 3 хв.

03

Перекласти в жаровню, повернути яловичину, додати, кмин, орегано, паприку, чебрець, перемішати. Готувати 3 хв. Додати пиво, перемішати, готувати 1 хв. Додати томати, томатну пасту.

04

Додати солодкий перець, закрити кришкою і тушкувати 2 години.

05

Додати квасолю з банки, промиту під водою і тушкувати ще 1 годину.

06

Подавати зі сметаною і сиром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

4

25 min