
Пангасіус по-індійськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Frozen Pangasius Fillet
500 г.
Iberica Canned Peach Halves 410g
3 шт.
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Onion
1 шт.
Ginger
2 см.
Sacramento Rice Flour 900g
2 ст. л.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
100 мл.
Salad Sunflower Oil 500ml
100 мл.
Preparation steps
01
Філе риби нарізати скибочками. У миску всипати борошно і з'єднати з приправою для риби. Обваляти скибочки в отриманій суміші. Обсмажити на невеликій кількості олії з двох сторін до готовності.
02
Персики нарізати навхрест, залити окропом. Вийняти і сполоснути у холодній воді. Зняти шкірочку за допомогою ножа і нарізати часточками.
03
Нашатковану цибулю злегка обсмажити на олії, додати натертий на дрібній терці імбир, мед і вино. Готувати 10 хв. на середньому вогні.
04
Рибу викласти на тарілку і подавати з персиковим соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)