
Люля-кебаб з курячого фаршу
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
600 г.
Develey White Wine Vinegar 6% 250g
2 ст. л.
Prymat Paprika Sweet Ground Seasoning 18g
0.5 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
0.5 ч. л.
Marka Promo Bunch of Parsley 70г
20 г.
Salt Egypt
1 ч. л
Garlic
2 зуб.
Onion
2 шт.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
2 ст. л.
Preparation steps
01
Куряче філе нарізати дрібними шматочками і перемолоти через м'ясорубку разом з часником. Перед тим, як подрібнювати м'ясо потрібно його добре обсушити.
02
Цибулю і петрушку дуже дрібно нарізати.
03
У курячий фарш додати петрушку, цибулю, чорний перець. Добре посолити і розмішати до гладенької маси. Дати фаршу настоятись, приблизно 15 хвилин. Накрити його і поставити в холодильник на ніч.
04
Потім необхідно замаринувати цибулю. ЇЇ потрібно нарізати тонкими півкільцями і промити під проточною водою, злегка прим'яти. Потім залити оцтом і трохи посолити. Вона повинна постояти 10 хвилин.
05
З готового фаршу сформувати мокрими руками довгенькі ковбаски.
06
Підсмажити люля-кебаб в невеликій кількості олії, перевертати потрібно постійно, для рівномірного прожарювання.
07
Подавати його з маринованою цибулею, посипати паприкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)