Кутя рисова - Image

Кутя рисова

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Цю старовинну ритуальну страву ми отримали в спадщину від древніх слов'ян. У православії кутя символізує віру живих в царство небесне, вічне життя і воскресіння. Таке ж значення мала ця культова страва і в наших древніх предків. Готували його за традицією з пшениці. А ось багаті люди могли дозволити собі приготувати рисову кутю, оскільки рис або як його тоді називали "cарацінове зерно" привозили до нас купці з далеких країн і коштував він недешево. Пропонуємо вам приготувати цю чудову, просту у приготуванні, поживну і смачну слов'янську страву за нашим рецептом. Бережіть традиції предків!

Ingredients for the recipe

Steamed Rice
46.10 - 72.40

Steamed Rice

per 1 kg

Ingredients

Steamed Rice

300 г.

Raisins

за смаком

Almond Nuts 150g

за смаком

Preparation steps

01

Рис промити і зварити до готовності. Злити воду і остудити крупу.

02

Розтерти горіхи з цукром або медом, додати пару ложок кип'яченої води, змішати з рисом. Обшпарити окропом промиті родзинки, додати до суміші.

03

Перемішати готову страву.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Airy charlotte

Airy charlotte

8

1 h