
Котлети з квасолі з грибним соусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beans
200 г.
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
50 г.
JS Unagi Soy Sauce for Sushi and Meat and Fish 200ml
20 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
50 мл.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
7 Flour 1kg
1 ст. л.
Cykoria Breadcrumbs 200g
2 ст. л.
Homemade Butter
3 ст. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Onion
1 шт.
Preparation steps
01
Квасолю промити, залити водою на пару годин, відварити і злити воду.
02
Хліб вимочити в молоці, змішати з квасолею і пропустити через м'ясорубку. В отриману суміш вбити яйця, додати сіль, перемішати.
03
Зліпити котлети, обваляти їх у сухарях і підсмажити з обох сторін на сковороді з розтопленим маслом (2 ст. л.).
04
Для грибного соусу промити сухі гриби і замочити в холодній воді на 2 години. 1 ст. л. вершкового масла розтопити в сковороді і підсмажити на ньому 1 ст. л. борошна до світло-коричневого кольору.
05
Влити в сковороду 2 склянки гарячого грибного бульйону і варити на повільному вогні 15 хвилин.
06
Лук нашинкувати і обсмажити в олії. Змішати з дрібно порізаними вареними грибами, перемішати і протушкувати пару хвилин. Додати просмажене борошно з бульйоном, перемішати. Подавати соус до котлет.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)