Запечена риба по-мексиканськи - Image

Запечена риба по-мексиканськи

Number of servings: 2Cooking time: 1 h 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Чуючи у назві страви слова "по-мексиканськи", мимоволі відразу думаємо про гострі страви, в яких безліч спецій і приправ. І ця страва не виняток. Так що ми відразу попереджаємо - буде гаряче! Але це не повинно вас зупиняти, тому що запечена риба під гострим соусом - це дуже незвично для нашої кухні! Тому така страва відмінно підійде для того, щоб дивувати ним усіх своїх гостей. Ви можете брати будь-який вид риби, який вам більше до смаку, заправляти її таким от гострим соусом і подавати як на святковий стіл, так і на звичайну сімейну вечерю. А головне, що гарнір до риби можна готувати такий, який подобається саме вам і вашим рідним.

Ingredients

Риба Аргентина

500 г.

Перець чилі свіжий

1 шт.

Томатна паста

130 мл.

Олія оливкова

60 мл.

Лайм

1 шт.

Часник

2 зуб.

Перець чорний мелений

за смаком

Орегано сухий

1 ч. л.

Базилік сухий

1 ч. л.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно зробити хрестоподібні надрізи на рибі (можна використовувати будь-яку свіжу рибу, в даному рецепті використовується аргентина, можна також використовувати осетер, палтус, білугу), посолити і поперчити її, видавити одну половинку лайма. Після чого, відправити рибу в холодильник маринуватися на 30 хвилин.

02

Тепер готувати соус до риби. Для цього досить крупно нарізати 2 зубчики часнику. Обсмажити часник і орегано в оливковій олії до золотистого кольору.

03

Нарізати перець чилі кільцями. У посуд з просмаженим часником і орегано додати томатну пасту, перець чилі, сушений базилік, дрібку солі і видавити половинку лайма. Тушкувати на повільному вогні 10 хвилин.

04

Форму для запікання вистелити фольгою. Викласти у форму рибу. Готовим соусом полити рибу і відправити її в розігріту до 180°С духовку на 40 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

4

25 min

Запечена риба по-мексиканськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua