Червона капуста по-німецьки - Image

Червона капуста по-німецьки

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Червонокачанна капуста з'явилася на берегах Середземного моря, як і білокачанна, тільки значно пізніше, в ХІХ столітті. Від білокачанної вона відрізняється не тільки кольором. Наприклад, в червонокачанній набагато більше вітаміну С (хоча і в білокачанної його немало), а ще багато білка. Тому її дуже радять тим, що намагається схуднути, і привести м'язи в тонус. Дивно, що при всьому цьому червонокачанна капуста залишається непопулярною. Хоча німці знайшли їй хороше застосування, придумавши цей невигадливий рецепт. Таку капусту можна подавати до будь-якого гарніру. Перед подачею можна додавати за бажанням будь-яку зелень.

Ingredients

Капуста червонокачанна

1 кг

Цукор

120 г

Гвоздика

5 г

Вода

120 мл

Масло вершкове

60 г

Яблуко

1 шт.

Перець чорний мелений

3 г

Яблучний оцет

120 мл

Лимон

1/4 шт.

Preparation steps

01

Нашаткувати капусту.

02

Вирізати серцевину яблука, натерти його на тертці.

03

Змішати у великій каструлі капусту з яблуком, цукром, чорним перцем і гвоздикою.

04

Додати оцет і воду, накрити кришкою, поставити на середній вогонь і довести до кипіння.

05

Зняти з вогню, злити рідину і додати свіжовичавлений лимонний сік.

06

Розтопити масло в маленькій каструлі на середньо-повільному вогні і залишити, щоб запінилось і стало золотистим. Зняти масло з вогню і додати в готову капусту разом з лимонним соком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Шварцброт - німецький чорний хліб

Шварцброт - німецький чорний хліб

8

2 h 40 min

Червона капуста по-німецьки – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua