
Запечені перці з часником і травами
Урізноманітнити Ваше звичне меню і прикрасити святковий стіл допоможе ця оригінальна закуска – запечені перці з часником і травами. Така страва радує око і збуджує апетит. У процесі приготування перчиков з духовки доноситься настільки приємний аромат італійських прянощів, що Ви просто не зможете встояти. Випікати можете на п'ять хвилин довше до появи злегка обвуглених країв у перців (за Вашим бажанням). У кожну четвертинку овоча можете покласти порізаний сир сулугуні і подрібнені кедрові горішки. А потім змастити часниковим соусом і скропити лимонним соком. Болгарські перці відмінно почувають себе в одній тарілці з м'ясом, рибою, гармонійно доповнюючи їх смак.
Ingredients
Перець болгарський
500 г.
Олія оливкова
20 мл.
Часник
20 г.
Італійські спеції
10 г.
Суміш перців
за смаком
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Болгарський перець очистити від насіння і нарізати четвертинками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Змішати оливкову олію з часником і спеціями. Змастити отриманим соусом перці.
03
Духовку розігріти до 200°C. Викласти перці на деко і запікати близько 25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores