
Ванільний заварний крем
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1 ст.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г.
Dr.Oetker for baking starch 1000g
20 г.
Homemade Butter
25 г.
Pripravka Vanilla 2g
3 г.
Preparation steps
01
Одну склянку молока налити в невелику каструлю. Додати ванілін і поставити на плиту. Накрити кришкою і дати молоку закипіти. Після цього залишити його на годину під закритою кришкою.
02
Жовтки збити з цукром і просіяним крохмалем. Молоко повторно прогріти і постійно збиваючи, влити в яєчну масу дуже тонкою цівкою.
03
Перелити отриману суміш в каструлю. Варити на повільному вогні до загустіння, постійно при цьому помішувати. Декілька хвилин і - готово! Зняти напівготовий ванільний крем з вогню і протерти його через сито.
04
Вершкове масло розм'якшити і ввести в крем. Вимісити ретельно до однорідності. Ванільний крем готовий!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)