
Туррон
Туррон - це кондитерський виріб, традиційно виготовляється з меду, цукру, яєчного жовтка і смаженого мигдалю або інших горіхів. Туррони зазвичай виготовляються у вигляді прямокутної або круглої форми. До речі, такі ласощі є традиційними різдвяними ласощами в Італії, Іспанії та Чехії. Туррон ще називають нугою. Нуга була добре відома в Середземноморському регіоні з часів Стародавнього Риму. Таку шалену популярність туррони придбали не тільки завдяки своєму чарівному смаку, а й завдяки тому що дані ласощі дуже корисні і їх можна і навіть потрібно давати дітям. Адже, продукти в цілому з яких робляться туррони дійсно мають цілющі властивості.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Litniy Med Honey 750g
250 мл.
Almond
150 г.
Spice Cinnamon Ground
1 ч. л.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
2 шт.
Preparation steps
01
Розігріти мед до 60°C. Додати мигдаль, добре перемішуючи ще трохи прогріти суміш.
02
Збити яєчні жовтки з корицею і цедрою, змішати з горіхово-медовою сумішшю.
03
Збити білок, потроху ввести його в суміш з горіхами. Добре перемішати.
04
Пласку ємність застелити пергаментом, влити солодку суміш, зверху накрити.
05
Залишити туррон застигати на 3 дні. Потім нарізати на невеликі шматочки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)