
Диня з полуницею
Цей рецепт буде достатньо актуальним у теплу пору року, коли підходить сезон полуниці і динь. Такий десерт можна з легкістю робити навіть зранку, тому що він не займе багато часу, але його смак точно сподобається вам і вашим рідним. Напевно всі хочуть подовше полежати в ліжку, а цей десерт забере у вас так мало часу, що ви можете собі дозволити цю слабкість. До того ж, в десерті дуже багато вітамінів, які містять в собі диня і полуниця. Коли будете подавати десерт, не забудьте додати м'яту для аромату і морозива для ще більш приємного смаку. Відмінний десерт припаде до смаку всім, хто його спробує і подарує незабутні хвилини насолоди.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kuhne Red Wine Vinegar 250ml
150 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Strawberries
125 г.
Melon
0,6 кг.
Preparation steps
01
У невеликій каструльці змішати вино і цукор. Варити на слабкому вогні до тих пір, поки рідини не стане в два рази менше. Дати охолонути.
02
Порізати полуницю на половинки і обережно додати в сироп.
03
Диню очистити і тонко нарізати, укласти шматочки в тарілку. Полити зверху сиропом з полуницею.
04
Можна подавати з м'ятою або морозивом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores