
Шоколадний торт з шоколадним кремом
Мабуть, торт – один із тих вишуканих десертів, які найбільш часто готуються дбайливими господинями до святкового солодкого столу. Адже будь-яка жінка бажає порадувати і рідних, і гостей приємним смачним сюрпризом, а іноді навіть цілим кулінарним шедевром, як, наприклад, наш шоколадний тортик з шоколадним кремом. Погодьтеся: величезний шматочок ніжного шоколадного бісквіта, просоченого густим шоколадним кремом, виглядає набагато ефектніше і апетитніше, ніж ароматні ванільні булочки і сирні печенюшки, навіть найсвіжіші. Тому сміливо беріть на замітку наш дохідливий рецепт і вперед дивувати рідних і близьких своєю кулінарною майстерністю, адже свята ніколи, на щастя, не закінчуються.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
225 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
125 г.
Homemade Butter
250 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
250 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Aro Powdered Sugar 500g
200 г.
Preparation steps
01
Розм'якшене масло (150 грам) збити з цукром в пишну масу. Додати яйця і ще раз добре збити. Додати в яєчно-масляну суміш просіяне борошно з розпушувачем і какао (75 грам). Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Духовку розігріти до 170. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і поставити у духовку. Випікати корж для торта близько 25 хвилин. Потім дістати і розрізати на два коржі.
03
Цукрову пудру з какао просіяти. Додати розм'якшене масло (100 грам) і збити в дуже пишну масу. Між двома коржами викласти крем і скріпити їх. Обмастити торт кремом і поставити в холодильник на 20-30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores