Літній торт - Image

Літній торт

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Влітку завжди хочеться чогось легкого, свіжого і приємного. Щоб побалувати себе смачними солодощами з натуральних ягід, фруктів і глазурі, спробуйте приготувати літній торт, рецепт якого ми пропонуємо Вашій увазі. Смачне поєднання ягід, згущеного молока та білого шоколаду подарує Вам гарний настрій. І Ви захочете насолоджуватися цим тортом ще.

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

400 г

Vash Tsukor Sugar 10kg

200 г

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

7 Flour 1kg

500 г

Salt Egypt

3 г

Boiled Condensed Milk

350 г

Toffifee White Chocolate Candies 125g

400 г

Aro Powdered Sugar 250g

2 ст. л.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

30 мл

Strawberries

100 г

Blueberry Jam 350g

100 г

Cherry Packing 500g

100 г

Red Bing Cherry

100 г

Preparation steps

01

Розм'якшене вершкове масло добре розтерти з цукром, додати сіль, одне ціле яйце і один жовток і перемішувати, поступово додаючи борошно. Тісто повинно вийти однорідним і достатньо пружним.

02

Духовку розігріти до 200 градусів.

03

Тісто розділити на 3 частини і покласти на 15 хвилин у холодильник. Розкатати коржі товщиною 4-5 мм потрібної вам форми (на фото круглої форми) і випікати на пергаментному папері (це важливо) близько 10-15 хвилин.

04

Гарячі коржі повністю охолодити.

05

Ретельно збити м'яке вершкове масло з банкою вареного згущеного молока. Умовно розділити отриманий крем на три частини і рівномірно змастити коржі майбутнього торта.

06

Залиште його просочуватися, а тим часом підготуйте ягоди. Їх потрібно ретельно помити і добре висушити (можна покласти на паперовий рушник).

07

На водяній бані розтопити плитки білого шоколаду, додати 30 мл молока і дві столові ложки просіяної цукрової пудри. Довести отриману суміш до однорідної консистенції і залишити вистигати (але стежте, щоб вона не застигла, а просто охолола).

08

На готові змащені коржі частинами вилити білу глазур і рівномірно розподілити її по всій поверхні торта і прикрасити ягодами. Готовий торт потрібно поставити в холодильник як мінімум на годину для того, щоб глазур застигла.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Торт з попкорном

Торт з попкорном

15

2 h