
Листкові пиріжки з сиром і шинкою
Ароматні листкові пиріжки з сиром і шинкою припадуть до душі всім членам Вашої родини. Адже це досить універсальна страва: слойки можна взяти на роботу, в дорогу або покласти дітям в школу. Пропонований рецепт дуже простий у приготуванні, а витрачений на страву час наближається до мінімуму. При чому, така випічка стане прекрасною альтернативою звичним дріжджовим пиріжкам з різними начинками. Сир під впливом високої температури ніжно розтікається і обволікає шинку, що надає ніжний вершковий аромат випічці.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Leaf Frozen Dough
500 г.
Argal York Sandwich Ham
400 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
300 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Шинку і сир нарізати невеликими скибочками.
02
Тісто розкатати і нарізати прямокутниками.
03
На кожен прямокутник викласти по 1-му шматочку шинки і сиру і зліпити потім пиріжок.
04
Деко змастити олією і викласти на нього пиріжки.
05
Духовку розігріти до 180°С і поставити деко випікатися на 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)