
Солодка рисова запіканка з кисломолчним сиром і яблуками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Bilo Low-fat Curd 180g
200 г.
Steamed Rice
200 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
2 склянки
Vash Tsukor Sugar 10kg
3 ст. л.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Raisins
80 г.
Ferma Sour Cream 15% 300g
1 ст. л.
Cykoria Breadcrumbs 200g
30 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Рис відварити в «половинному молоці» (молоко розбавляється водою наполовину).
02
Родзинки промити і обшпарити окропом.
03
2 яйця вінчиком збити з цукром.
04
Через сито протерти сир.
05
Яблука почистити і нарізати скибочками.
06
Відварений рис охолодити і з'єднати з яєчно-цукровою сумішшю, родзинками, яблуком і добре вимішати.
07
Змастити сотейник соняшниковою олією, присипати товченими сухарями і помістити в нього отриману суміш.
08
Щоб вийшла гарна скоринка, жовтком, змішаним зі сметаною, змастити поверхню майбутньої запіканки.
09
Запіканку випікати в духовці, нагрітій до 220°C 20-30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)