Пиріг «Еспрессо» з медом та горіхами - Image

Пиріг «Еспрессо» з медом та горіхами

Number of servings: 5Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Цей десерт стане справжнім подарунком для кавоманів. Наш пиріг з медом і горіхами не даремно має назву «Еспресо». Завдяки еспресо тісто несе в собі не тільки аромат кави, але і заряд енергії та бадьорості. Також у страві є найрізноманітніші наповнення для кави - молоко, мед і навіть кориця. До речі, кориця не тільки порадує ароматом, але і занурить у світ романтики, ніжних емоцій і задоволення. Не дивуйтеся, якщо вам захочеться закрити очі, посміхнутися і подумки полетіти далеко від усіх під час того, як будете їсти цей десерт. Це все витівки кориці. Пиріг подарує вам море насолоди і стане відмінною компанією для чашечки кави. Приємного кавування!

Ingredients

Масло вершкове

170 г.

Цукор коричневий

170 г.

Яйце куряче

1 шт.

Борошно пшеничне

200 г.

Розпушувач

5 г.

Еспрессо

50 мл.

Кориця мелена

5 г.

Молоко

50 мл.

Горіхи

85 г.

Мед

100 г.

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 160°C градусів. Розм'якшене вершкове масло збити міксером з цукром. Додати в масу яйце і перемішати до однорідної консистенції.

02

Зварити еспрессо зі свіжомеленої кави і трохи його охолодити. До маси додати борошно, розпушувач, корицю, еспрессо і молоко. Форму змастити маслом і вилити тісто у форму.

03

Поставити форму в розігріту духовку на 60 хвилин. Коли час пройде, дістати з духовки і трохи охолодити. Перед подачею посипати пиріг горіхами і зверху залити медом. Дати постояти в такому стані 10 хвилин, щоб пиріг трохи просочився.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Пиріг «Еспрессо» з медом та горіхами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua