
Морквяні слайси з білим шоколадом
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
200 г.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Spice Allspice Ground
0,5 ч. л.
Baking Soda 500g
0,5 ч. л.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
50 г.
Carrots
1 шт.
Raisins
50 г.
Shovkoviy Shlyah Mix Of Nuts 125g
50 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл.
Toffifee White Chocolate Candies 125g
250 г.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 180ºС. Застелити пекарським папером прямокутну форму для запікання розмірами 20х30 см. Моркву очистити і натерти на тертці. Горіхи дрібно посікти. Шоколад поламати.
02
Просіяти в миску борошно, розпушувач, запашний перець і соду. Додати цукор, моркву, родзинки і горіхи. Розмішати.
03
Змішати яйця з оливковою олією. Влити їх в суміш сухих інгредієнтів. Ретельно перемішати. Перелити масу у форму для запікання і розрівняти поверхню ложкою.
04
Випікати в духовці протягом 25 хвилин. Остудити.
05
Для ганаша в маленькій каструлі нагріти вершки до точки, близької до кипіння. Зняти з вогню і додати шоколад. Дати йому розтанути, розмішати.
06
Рясно змастити ганашем корж, дати глазурі застигнути і нарізати порційними шматочками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)