
Пісні бананові булочки
У період великого посту особливо хочеться побалувати себе і своїх рідних смачними солодащами. У цьому випадку на допомогу прийде наш рецепт пісних бананових булочок без молока і яєць. Такі ласощі припадуть до душі не тільки тим, хто поститься, але і всім любителям бананової випічки. Особливість цих булочок в тому, що вони довгий час не черствіють, зберігаючи смакові якості. Зробити випічку більш ефектною допоможуть вівсяні пластівці, що залишилися. Не потрібно збивати блендером бананову м'якоть: занадто рідке пюре може погано пропектися. Тому краще розім'яти фрукт виделкою. Бананова маса з маленькими грудочками додасть тісту м'якість і ніжну текстуру. Вживати булочки краще теплими або розігріти після охолодження.
Ingredients for the recipe
Ingredients
SantaVita Dried Bananas 100g
2 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
20 мл.
Top Grade Wheat Flour
15 г.
Oat Flakes
200 г.
Dobryk Baking Powder
10 г.
Akvulya Still Water 2l
30 мл.
Almond Nuts 150g
50 г.
Preparation steps
01
Банани очистити від шкірки і розім'яти в пюре. Додати олію і перемішати. Горіхи подрібнити. Змішати просіяне борошно, пластівці, розпушувач, горіхи.
02
З'єднати пюре і суху суміш. Замішати тісто і сформувати невеликі булочки. Духовку розігріти до 180°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти булочки, поставити в духовку і випікати близько 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores