
Кекси з вишнею і ваніллю
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
300 г.
KhMZ Sour Cream 20%
200 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Homemade Butter
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
140 г.
Cherry Twig canned without ankles red cherry 1190g
100 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
10 г.
Dobryk Baking Powder
2 ч. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
0,5 ч. л.
Auchan Lemon Zest in Jar 45g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Лимон промити і акуратно зняти з нього цедру.
02
Змішати в мисці борошно, цукор, ванільний цукор, розпушувач і цедру лимона. Ретельно перемішати.
03
Лимон, розрізати навпіл і видавити з нього сік.
04
Вершкове масло розтопити на сковороді.
05
У другій мисці збити яйця, сметану, розтоплене вершкове масло і лимонний сік.
06
Потім обидві суміші з'єднати в одну і ретельно перемішати до однорідного стану.
07
Консервовану вишню викласти на дрібне сито і дати стекти соку. Далі підмішати вишню до тіста.
08
Соняшниковою олією змастити форму для випікання кексів і розподілити тісто по формах.
09
Форми викласти на деко і відправити їх випікатися в духовці при температурі 200°С приблизно хвилин 20.
10
Після чого вийняти деко з духовки, вийняти кекси з форм і остудити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)