
Торт "Їжа диявола"
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
30 г.
Baking Soda 500g
5 г.
Salt Egypt
3 г.
Akvulya Still Water 2l
240 мл.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
80 мл.
Vinegar 9% 1l
10 г.
Instant Coffee 70g
6 г.
Dama cream liqueur 17% 0.5l
10 г.
Auchan Dark Chocolate 72% 100g
100 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
80 мл.
Preparation steps
01
Змішати в мисці всі сухі інгредієнти, обов'язково просіяти їх через сито. Розмішати вінчиком. Окремо змішати воду, каву, масло та оцет. Додати до сухих інгредієнтів. Все швидко розмішати. Додати лікер та ваніль.
02
Перелити тісто у форму діаметром 16-18 см. Форму попередньо змастити вершковим маслом. Дно вистелити пекарським папером. Формою з тістом злегка постукати по столу, щоб тісто рівномірно розтеклось. Випікати при температурі 175°С близько 40-45 хвилин. Обов'язково перевіряти, зубочистка повинна виходити чистою. Не пересушувати корж.
03
Для ганашу (вершковий шоколадний крем) довести вершки до кипіння, зняти з вогню, вкласти до них шматочки шоколаду. Залишити на 5 секунд, а потім перемішувати. Поки маса не стане однорідною та блискучою. Поставити в холодильник до повного застигання. За бажанням можна додати в ганаш ром чи коньяк.
04
Готовий корж добре охолодити. За бажанням можна розрізати поперек на дві частини. Ганаш злегка збити міксером, так він стане повітряним. Покрити ним торт. Прикрасити за своїм смаком. А можна ганаш не охолоджувати в холодильнику, а ще теплим та рідким покрити торт. Дуже смачно, якщо подати такий тортик із кулькою ванільного морозива.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)