
Теплий картопляний салат на грилі
Ніжний салат з, картоплі, підсмаженої на грилі, грибів, маслин і сметанної заправки з зеленню. Салат виходить дуже смачним і ситним. Він може бути використаний як гарнір і поданий до страв з м'яса, курки або риби. Також можна його використовувати як самостійну страву, якщо, приміром, ще гарячий салат зверху посипати сиром, то вийде прекрасна овочева страва. За смаком можна додавати смажені шматочки бекону або сала, обсмажену до золотистого кольору ріпчасту цибулю. Зелень можна додавати будь-яку свіжу, яку ви любите: кріп, петрушку, зелену цибулю, базилік. Головний принцип - чим більше її буде, тим краще. А якщо хочете додати салату вишуканості, то додайте каперси (або просто прикрасьте ними страву).
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
500 г.
Fresh Greens Mix 100g
40 г.
Oyster Mushrooms
100 г.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
60 г.
KhMZ Sour Cream 20%
40 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, відварити до напівготовності, охолодити. Потім, не очищаючи, нарізати шматочками і обсмажити на грилі.
02
Гриби помити, нарізати кубиками або соломкою і обсмажити. Маслини нарізати кільцями. Зелень помити, просушити і подрібнити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати сметану і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores