
Овочевий салат із пекінською капустою
Пекінську капусту дуже часто використовують в салатах. Цей чудовий овоч надає салатам соковитість і свіжість. Листя цього виду капусти дуже ніжні, приємні і, що дуже важливо, нейтральні за смаком, а значить відмінно поєднуються з іншими інгредієнтами. У цьому рецепті пекінська капуста гармонійно сусідить з яйцями, редискою, яблуками та огірками. Причому, фруктовий інгредієнт - яблука ідеально "вписуються" в солідну компанію. Заправлені майонезом компоненти нашого салату щедро діляться один із одним своїми смаками та ароматами, а в результаті виходить смачна, оригінальна, легка, але в той же час ситна страва. А корисність такого салату ніким не ставиться під сумнів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Napa Cabbage
300 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
300 г.
Radish
300 г.
Pickled Cucumbers
300 г.
Chicken Egg C0 1pc
7 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
80 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. Посипати сіллю капусту і залишити на 5 хвилин.
02
Яблука помити і нарізати кубиками або скибочками. Редис помити, відрізати хвостики і нарізати його скибочками або кубиками.
03
Яйця відварити, охолодити, очистити, натерти на дрібній тертці. Огірки помити і нарізати невеликими кубиками.
04
Всі інгредієнти з'єднати (крім ¼ маси тертих яєць). Додати майонез, посолити за смаком і перемішати салат. Потім викласти його і прикрасити тертими яйцями.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores