
Салат із молодого шпинату і грибів
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Bacon
3 скибочки
Garlic
2 зубчики
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Mengazzoli Red Wine Vinegar 1l
2 ст. л.
Deroni Dijon Mustard 200g
2 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ч. л.
Metro Chef Cutted Thyme 60g
2 ч. л.
Spinach Bunch100g
100 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г.
Shelled Cedar Nuts
50 г.
Preparation steps
01
Бекон нарізати великими квадратами, часник - тонкими пластинами. Шпинат і гриби порізати середніми шматочками.
02
Обсмажити бекон, гриби і часник в сковороді до злегка золотистого відтінку. Вийняти і викласти на паперовий рушник.
03
Для заправки злегка збити разом олію, оцет, гірчицю, цукор і чебрець.
04
Викласти шпинат і гриби у велику миску, посипати горішками, полити заправкою і злегка перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)