
Салат зі смаженим буряком, блакитним сиром і кеш'ю
Дуже вишуканий салат з обсмаженим буряком, пікантним блакитним сиром брі та ароматними підсмаженими горіхами кеш'ю. Такий салат, після того, як ви його спробуєте, можете бути впевнені, стане однією з ваших найулюбленіших страв. Блакитний сир брі надає салату досить цікавий смак, а з горіхами кеш'ю він поєднується просто ідеально (тому в салаті найкраще використовувати саме цей вид горіхів і саме смажені). Такий салат припаде до смаку навіть тим, хто не дуже любить такий овоч, як буряк. За бажанням, можна додати до сиру брі інші види сиру, а також сухофрукти (чорнослив або родзинки). Також, якщо ви любите спеції, то буряк можна обсмажити, додавши італійські спеції.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
400 г.
Lazur Blue Cheese 50%
80 г.
Vita Verde Bright Lettuce 120g
40 г.
Dried Cashews
800 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
10 мл.
Litniy Med Honey 750g
5 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Буряк помити, відварити до напівготовності. Потім трохи охолодити, очистити, нарізати кубиками й обсмажити до готовності.
02
Сир розкришити. Салат помити, просушити, нарвати руками. Кеш'ю порубати ножем.
03
Змішати оливкову олію, оцет, мед, горіхи. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)