
Картопляний салат із зеленню та вершковим соусом
Картопля - це чудовий овоч, який поєднується майже з усіма продуктами. Мабуть тому існує так багато різних рецептів салатів, які містять в собі картоплю. Їх існує величезна кількість, тому ви можете готувати практично кожен день нову страву і не повторюватися! Один із таких салатів ми і пропонуємо вам спробувати приготувати. У ньому картопля смачно поєдналася з цибулею і яйцями. При такій невеликій різноманітності інгредієнтів страва в результаті виходить не просто поживною, але і смачною. Головне місце, напевно, займає тут соус. Адже вершки завжди роблять страву м'якою і ніжною. А упереміш з гірчицею і бальзамічним оцтом ви отримаєте чудову заправку до салату, яка зробить страву казково смачною. Вона підніме вам настрій і порадує своїм багатим смаком.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
500 г.
Fresh Greens Mix 100g
100 г.
Onion
50 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Vinnytsia Mustard 125g
20 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
30 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, відварити в підсоленій воді і трохи охолодити. Потім очистити і нарізати кубиками або скибочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями.
02
Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Яйця зварити в підсоленій воді, очистити від шкаралупи і нарізати скибочками. Вершки змішати з гірчицею, оливковою олією, бальзамічним оцтом. Змішати всі інгредієнти, додати заправку, за смаком сіль і перець, обережно перемішати і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores