
Суп-пюре з квасолі і горіхів
Не маєте достатньо часу для приготування ситного обіду або легкої вечері, можемо порадити вам посмакувати супом-пюре. Такий супчик люблять практично усі за його густу консистенцію, витончений та неперевершений смак. Різноманітність компонентів таких супів просто зашкалює, ми використовуємо два звичних нам інгредієнта – квасолю та горіхи. Споживання поживної квасолі, яка містить білки і прирівнюється до цінності м'яса в загальному покращює стан організму, очищує кров. Але не потрібно забувати і про корисність волоських горіхів, які крім надзвичайного, терпкого смаку мають цілу низку органічних та мінеральних речовин: білки, жири, вуглеводи. Поєднання таких дивовижних складових, що чудово смакують з духмяною, ароматною зеленню, не може не вабити та зачаровувати, тому смакуйте залюбки суп-пюре з квасолі та горіхів.
Ingredients
Квасоля
500 г
Волоські горіхи
100 г
Рослинна олія
4 ст.л.
Цибуля
2 шт.
Сіль
за смаокм
Чорний перець
за смаком
Preparation steps
01
Квасолю промити та замочити у 0,5 л. води. У цій самій воді відварити до готовності.
02
Тим часом цибулю нарізати дрібними кубиками і злегка обсмажити на рослинній олії. Волоські горіхи подрібнити.
03
З готової квасолі у цьому ж бульйоні зробити пюре за допомогою занюрювального блендера (якщо використовується звичайний блендер, то подрібнити квасолю у чашці блендера, потім знову перекласти до каструлі з бульйоном, у якому вона варилась). Отримане пюре довести до кипіння.
04
Після кипіння додати підсмажену цибулю, подрібнені волоські горіхи, посолити та поперчити і варити на повільному вогні ще 10 хвилин. Готовий суп можна заправити сметаною або йогуртом, прикрасити при подачі половинками волоських горіхів.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores