
Суп із броколі
Геніальне рішення смачно і корисно поїсти ви знайдете у цій страві - супі з броколі. Присутність в цьому рецепті цвітної капусти і безпосередньо броколі, говорить вже про дієтичний склад страви. На заході цей овоч вже гучно заявив про себе і завоював почесне звання найкориснішого продукту, а зараз непомітно увірвався і на нашу кухню підкорювати своїми корисними якостями. Сидите на дієті? Включайте в програму харчування цей рецепт. Ну, а для тих, хто хоче урізноманітити легкий супчик, пропонуємо додати у кінці приготування вершки. Таким чином вийде незвичайно ніжний смак. Відірватися буде неможливо!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Broccoli
400 г.
Cauliflower
300 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г.
Shallots 250g
2 шт.
Garlic
2 зубчики
Food Studio Chicken Broth 500ml
200 мл.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Homemade Butter
1 ст. л.
Parsley 70g
пучок
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
У каструлю налити води, викласти броколі і цвітну капусту. Варити на сильному вогні 10 хвилин. І тим часом перейти до наступного етапу.
02
Цибулю-шалот (або ріпчасту) покришити, часник дрібно нашаткувати. Поставити ємність на вогонь, влити по 1 ст. л. вершкового масла і рослинної олії, всипати цибулю і пасерувати до прозорості. Додати часник, і в останню чергу гриби (підійдуть шампіньйони). Посолити і перемішати. Залишити готуватися 10 хвилин, потім долити бульйон.
03
У блендер помістити усі інгредієнти. Подрібнити до утворення пюре. Перелити в окрему каструлю і додати 100 мл. вершків. І, якщо суп буде занадто густим, можна розвести його курячим бульйоном.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores