Домашнє тушоковане куряче м'ясо - Image

Домашнє тушоковане куряче м'ясо

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

У кожної господині є свої рецепти приготування тих чи інших страв. Приміром, той же самий зелений борщ всі готують трошки по-різному, хоча сама страва дуже старовинна і головний інгредієнт - щавель залишається завжди незмінним. Ось і ми сьогодні хочемо поділитися з вами рецептом приготування домашньої тушонки з курки. Тушонку почали готувати давно і у кожного є свій рецепт приготування цього чудового продукту. Але куряча тушонка, приготована по-нашому рецепту, відрізняється особливим смаком. Домашня тушонка з курки виходить дуже ніжна, ароматна і смачна. Відкривши баночку такої тушонки, ви будете насолоджуватися її прекрасним та ніжним смаком, що тане в роті. Приємного апетиту!

Ingredients for the recipe

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
126.80

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick

per 1 kg

Ingredients

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick

2 кг.

Mriya Black Pepper Peas 20g

20 шт.

Salt Egypt

20 г.

Bay Leaf

4 шт.

Preparation steps

01

Курку нарізати середніми шматочками і укласти в каструлю.

02

Додати сіль, перець і приправи за смаком.

03

Поставити в холодильник на 1 годину.

04

На дно стерильної банки укласти лавровий лист і чорний перець горошком. Укласти в банки куряче м'ясо. І відправити банки в духовку на 4,5 години при температурі 140˚С. Коли тушонка буде готова можна закручувати стерильними кришками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min