
Аджика сира, яку не потрібно консервувати
Рецепт аджики, яку не потрібно консервувати, звичайно ж зацікавить багатьох господинь. Адже це дуже зручно, просто і легко. Аджика - це абхазька гостра приправа. Завдяки червоному перцю аджика має насичений червоний колір. Саме слово "аджика" означає "сіль". Існує легенда, що абхазькі чабани, коли йшли в гори пасти овець, брали із собою сіль, адже вона викликає спрагу пити і їсти у тварин. Так як сіль була дорогим продуктом, вони домішували до неї перець. Таким чином з'явилися перші рецепти аджики. Звичайно ж у наш час рецептура трохи змінилася, додалося багато інших інгредієнтів, то аджика - це чудова приправа в будь-який час року до м'ясних продуктів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
500 г.
Khutorok Pickled Bitter Pepper 370g
150 г.
Garlic
300 г.
Carrots
300 г.
Parsley Root
300 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
300 г.
Pink Tomato in Packing
400 г.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
2 ст. л.
Vinnytsia Mustard 125g
100 г.
Runa Vinegar 9% 0.75l
220г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Всі інгредієнти потрібно очистити і перекрутити на м'ясорубці з мілкою ришіткою.
02
Додати томатну пасту.
03
Потім додати гірчицю, оцет, сіль і все добре перемішати. Розкласти по банках.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores